Nog 9 dagen en 21.5 uur
Door: Felice
Blijf op de hoogte en volg Felice
01 November 2008 | Nederland, Meerssen
Na geweldige voorstellingen van het Mestreechs Volleks Tejater en na het winnen van de Beste Housekeeping van NL heb ik wel meer tijd om me bezig te houden met Australie. En dat is redelijk fijn, omdat ik over een week vertrek.
De laatste info van Travel Active is binnen. Weet ondertussen in wat voor relaxed hotel ik slaap in Singapore, dat er 4 jongens en 11 meiskes met mij mee vliegen (bitchfight om die 4 jongens sluit ik niet nog uit), wat ik moet doen mochten we t vliegtuig niet halen in Londen enz. enz;).
De dokter was zo vriendelijk om me 3 spuiten in m'n arm te steken (Als ik nu nog ziek wordt weet ik t ook niet meer?) en m'n backpack is vandaag (na 2 keer zo'n gesprek van, ow die is leuk, ja maar die zit fijner, en die ziet er stoerder uit, maar eigelijk is die wel handiger)eindelijk gekocht. Ik ben nog van plan om een bericht te plaatsen op internet: GEZOCHT: man/vrouw die me in Australie helpt bij het kiezen tussen 2 dingen (meestal eten of drinken).
Ik zal jullie mijn reisplan vertellen. Op de prachtige dag, 11 november, vlieg ik vanuit dit kikkerlandje naar Singapore. Daar ga ik even de mensen gek maken voor anderhalve dag om vervolgens naar Sydney door te vliegen. Half januari vlieg ik van Melbourne naar Auckland(Nieuw Zeeland noordereiland). Daar reis ik een maand doorheen. Dan vlieg vlieg van Christchurch (zuidereiland) terug naar Sydney. De volgende maanden kunnen Brisbane en Cairns zich verheugen op mijn komst. In de tussen tijd ga ik proberen om nog richting Fiji te gaan, maar dat zien we dan wel weer(dat betekent, even kijken of mijn beurs dat n goed idee vindt). Eind mei vlieg ik naar Alice Springs (midden australie). De laatste 3 weken bezoek ik de westkust in Perth. Kijken of daar wat te beleven valt, omdat ik toch nog niks gedaan heb:P. En dan t laatste weekje voordat ik jullie weer blij kan maken met mijn komst ga ik me wagen in de wereld van de Hong Kongers! Zet alvast maar 26 juni 2009 in jullie agenda. Dan kunnen jullie allemaal alvast aftellen tot de dag dat ik weer terug kom.
Ohw ja, mijn telefoonnummer vervalt vanaf 11 november. Mijn nieuwe Australische nummer zal ik jullie in de volgende blog niet onthouden. Fanmail kunnen jullie gewoon sturen naar mijn e-mail adres. Kaartjes en mega paketten kunnen gestuurd worden naar mijn postadres in Sydney:
Felice Hofman
C/o Work and Travel Company
Locked Bag A4035
Sdyney South, NSW 1235
Australia.
(vergeet niet je eigen adres achterop te schrijven)
Ik ga weer verder research doen naar Australie en Nieuw Zeeland.
Tot de volgende keer!!!
Liefs,
Felice
03 November 2008 - 10:54
Audrey:
Hi mate,
No worries, no worries, no worries sjeela. Dat is het eerste wat ik je mee wil geven. Dit zal je nog vaak horen in Ozzieland.
Het eten en drinken in Aussie is net als hier, dus no worries. Tja misschien een kangarooburger of krokodile meat.
Ooo wat zou ik graag weer daar naar toe willen als ik jouw verhaal zo lees. Want je gaat daar rondtrekken met één grote big smile!!
Cya later mate
Audrey -
03 November 2008 - 23:37
Erwin:
Hey Felice... Cool dat je 't allemaal doorgezet hebt. Ik ga je zeker volgen op je reis "down under", en ik hoop dat je veel leuke en interessante Aussies ontmoet! Lots of fun, sun and Foster's!
Erwin -
03 November 2008 - 23:51
Kyle:
Hey felice!
echt mega ruig dat je zomaar even 8 MAANDEN van huis gaat. Ik vind 8 WEKEN hier in Valencia al vrij lang. De eerste paar dagen/weken zul je het waarschijnlijk even zwaar krijgen, maar weet dan dat na deze periode, het er alleen maar beter op word. Je gaat een geweldige ervaring tegemoet, die je de rest van je leven nooit gaat vergeten.
Ik ga zéker al je verhalen volgen, en voor nu, wens ik je héél veel succes. Geniet er vooral van!
Beso, Kyle. -
04 November 2008 - 10:17
Anne:
Wat een vooruitzicht!
Geniet alvast van de voorbereidingen en de internetuurtjes op zoek naar info about the world down under :D!
Tot donderdag, zoen -
04 November 2008 - 14:41
Staschja:
Oh my fucking God!
Ik moet je zo lang gaan missen!
En dat begint al over precies een week :o
Kus Banaan -
04 November 2008 - 15:59
Dominique:
hoi Felice,
Ik zal me even voorstellen, ik ben het nichtje van Staschja en ik ga 20 januari ook down under. Ik zag je reisplannen en wilde je even mee geven dat een vriendin van me nu stage aan het lopen is in Christchurch Nieuw Zeeland. Mocht je nog eens limburgs willen praten tijdens je reis dan zou dat de mogelijkheid zijn! staschja heeft mijn mailadres mocht je interesse hebben.
heel veel plezier en wie weet komen we elkaar nog tegen!
Groetjes Dominique -
04 November 2008 - 18:44
Chretien :
hey Felice
gaat je goed he wens je veel plezier daar en heb laats van iemand nog een paar foto's gezien is daar wel mooi
un vriend van me is nu met zijn vriendin een wereldreis aan het maken hebben ook zoon site en die gaan binnenkort na australie en viji newzeeland dus als je mensen uit utrecht tegen komt en ze heete danny en janneke toevallig vergeet niet de groetjes van me te doen
maar hebben we dan eindelijk rust naar 11nov in de straat heerlijk NEE
04 November 2008 - 18:45
Chretien :
ik zei dus NEE
geniet van je vakantie en opeens moest ik overnieuw beginnen
groetjes -
04 November 2008 - 19:16
Wilma:
Felice,
Ik wens je mede namens de rest van ons gezin een SUPER geslaagde onderneming toe. Pfff... wat een reis. En wat zul je beleven! Sjiek. Geniet ervan. Btw Nadia komt met de kerst al terug. 6 weken eerder. Nou erg vind ik het zeker niet. Doeiiiiiiii en we houden contact!!!! Liefs, wilma -
05 November 2008 - 01:40
Louis:
Hey Felice!
Ik wens je een superleuke, coole, spannende maar vooral grensverleggende trip toe! Geniet met volle teugen, want dit is once in a lifetime!
Louis -
05 November 2008 - 14:55
Ellen:
Hey Felice,
Echt super gaaf dat je dit gaat doen. Ben wel een beetje jaloers:P In Ieder geval heel veel plezier. Maak er een tijd van om nooit meer te vergeten
Kus Ellen -
05 November 2008 - 19:30
Ralph:
Hey Felice,
echt super vet je dat je naar australie gaat :D verheug me dr op je verhalen te lezen over je avonturen daar. maar ga je nu helemaal alleen :O lijkt me best eng is je daar helemaal alleen staat... maar dat zal wel wennen na een tijdje :) alvast heel veel plezier daar onder en tot over 8 maanden :P
Ralph -
07 November 2008 - 12:17
Britt:
Felice :D:D!
Nog paar daagjes, en dan is het zover!
Alvast hééél veel plezier! Ik ga zeker al je verhalen volgen via deze site :D!
Hopelijk zie ik je nog voor dinsdag & anders tot over 8 maandjes!
Kus xxx -
09 November 2008 - 19:03
Frank:
He Felice
Veel succes daar in land down under!
10 November 2008 - 16:37
Roy:
Heej Felice,
Heel veel plezier en succes daar in Kangaroeland,...
De browny had wel gesmaakt afgelopen zaterdag.
Grz Roy -
10 November 2008 - 21:00
Simone Mensink:
Hey Felice!
Heeel heel veel plezier in Australïe! Ik wens je een geweldige tijd toe! Kom maar met een grote rugzak vol ervaringen terug naar het mooie Holland!;) Goeie reis morgen!
Liefs,
Simone -
11 November 2008 - 14:41
Marcel En Aicha:
hoi felice we wensen je een mooie tijd daar in australie en wensen je weer straks weer goed en gezond terug in rothem we zullen je missen hier op de kerkweg 57
groetjes van marcel en aicha v/d boorn -- bakhouch -
11 November 2008 - 14:41
Marcel En Aicha:
groetjes van marcel en aicha v/d boorn -- bakhouch -
11 November 2008 - 15:13
Els :
Hoi Felice
Wat een wereldreis ga je maken .
Ik wens je een fantastische reis met niets dan mooie ervaringen,mijn zoon is zo ook 9 mnd weg geweest naar Australië,volgens hem iets dat je nooit meer vergeet.
De foto's lieten een pracht land zien.
Have a nice trip !!!
12 November 2008 - 12:34
Maarten:
Hi Felice,
1) Ozzie, Ozzie, Ozzie, hey, hey, hey!
2) G'day mate! How're ya goin'?
3) Kangarosteak with garlic & herbs (Woolworths)!!!
4) No worries mate!
5) Whale shark tour....
6) Gino's in Fremantle
7) 'Little Creatures' in Fremantle!
8) Vergeet naast het feesten in de hostels niet de National Parken.
9) Koude "TED's" zijn het lekkerste ;-)
10) Schrik niet van de Road Kills
11) Lik geen Cane toad...
12) Bezoek 'n footy game
13) Laidback culture
14) KOOP GEEN VODAFONE PRE-PAID!!!! TELSTRA IS THE ONE!! Vodafone heeft slecht bereik oversees!
Zomaar wat termen en activiteiten gehoord ;-) en een 'must do' in Australië.
En zo kan ik nog wel effe doorgaan ;-).... Zoals je weet ben ik net terug (2 maanden) van mijn 8 maanden reis door dit geweldige land. Ik mis Australië nu alweer! Damn, wat doe ik hier...
Felice, heel veel plezier de komende maanden en ik ga zeker weten je site volgen ;-)
Have fun girl!
Maarten -
12 November 2008 - 19:00
Dominique En Mutti:
Hey lieve Felice! :D
Is de reis een beetje goed verlopen? We hebben wel al gezien dat je precies op de minuut bent geland. Dan zal de rest ook wel goed komen!:D
Als wij dit schrijven, nou ja typen, lig jij lekker in een sjiek hotelke in Singapore uit te rusten van alle aandacht van de laatste weken (en van de vliegreis natuurlijk ;))
We spreken je over een paar dagen he! :)
Heel veel plezier! :D en bedankt voor je 'sjoene' brief! :) (Dominique was meteen de trap opgerend om te kijken wat er in je laatje lag :P hoezo nieuwsgierig??)
Have fun!
En groetjes van Marlies, want zij zit gezellig naast mij!
Mutti, Dominique en Marlies -
12 November 2008 - 20:49
Henk En Bep:
hoi felice let goed op de jongens uit zwijndrecht zorg goed voor ze maar verwen ze niet teveel groetjes en heel veel plezier -
13 November 2008 - 23:24
Mariëtte:
Hallo Felice,
Op wereldreis en toch zo dichtbij! Even Mailen, even bellen. Geniet van alle indrukken, verbaas je en kom rijk terug, een rijkdom die niemand je meer kan afnemen.