Hola nueva aventura
Door: Felice
Blijf op de hoogte en volg Felice
04 Januari 2012 | Nederland, Meerssen
Na een radiostilte van zo'n 2,5 jaar vond ik het weer tijd worden voor een waarbenjij.nu verhaal. Dit keer vlieg ik niet in Zuid Oostelijke richting, maar in Zuid Westelijke richting, naar het langste land ter wereld (4300 km), waar de lama’s in het wild leven, de wijnen rijkelijk vloeien en waar de Spaanse taal door iedereen gesproken wordt. Het land dat Chili genoemd wordt.
Op dit moment staat op mijn waarbenjij.nu; je vertrekt vandaag. Het voelt toch wel vreemd na al die weken aftellen. Nog maar een paar uurtjes en ik vlieg richting Zuid Amerika! Een continent dat ik nog altijd op mijn verlanglijstje had staan. Eindelijk gaat het gebeuren! Spannend, maar echt goed beseffen doe ik het nog niet. Gelukkig heb ik wel nog van veel mensen afscheid kunnen nemen. Dankjewel voor alle leuke berichtjes, gelukspoppetjes en cadeautjes!
Overmorgen op 5 januari kom ik aan in Santiago, de hoofdstad van Chili. Na een lange vlucht en vast 100 keer de Lonely Planet te hebben doorgebladerd heb ik een paar dagen de tijd om de stad te verkennen. Helaas, dit keer niet alleen maar backpacken, rondreizen en leuke dingen doen, er moet gewerkt worden! Vanaf 9 januari ga ik een half jaar stage lopen in een hostel in het centrum van Santiago genaamd Santiago Backpackers. Mijn studie, International Tourism Management en Consultancy (ITMC) zou me genoeg kennis hebben bijgebracht. Spannend, nu is het voor het echie! Dit keer zal ik jullie dus niet alleen maar wilde verhalen over allemaal reizen vertellen, maar meer over hoe mijn stage dagen eruit zien en natuurlijk zal ik de vrije uurtjes in mijn verhalen niet overslaan. Met het strand aan de ene kant van de stad, het Andes gebergte aan de andere kant en een 45-urige werkweek zal ik me vast niet vervelen.
Nog maar een paar uur… Afscheid nemen van Chris en papa en mama op Schiphol en dan gaat het volgende grote avontuur beginnen… Chili!
03 Januari 2012 - 23:44
Kryschja:
Hola Felice,
Mucho éxito en Chile! Disfrutarlo!
xx Kryschja -
04 Januari 2012 - 06:19
Maarten Tamara Ivan:
Je eerst bericht geplaatst meis! Jij zit trouwens al heerlijk in juli, maar we begrijpen je.. Lieve fe geniet suc6 en een hele goede vlucht gewenst! Knuffel -
04 Januari 2012 - 16:03
Chris:
*zucht* en opeens ben je dan echt weg... ik kan echt niets meer verzinnen wat ik nu nog over je reis nog tegen je kan zeggen aangezien we het er de laatste tijd en vanochtend op het vliegveld al heel lang over hebben gehad. Ik zal niet alles hier herhalen, maar toch 1 dingetje: Ik heb al een envelopje geopend! (Nog 198 te gaan! ;))
Kusje -
04 Januari 2012 - 23:00
Anne:
Mooi begin van wederom een reeks prachtige verhalen!
Geniet, xx -
05 Januari 2012 - 07:47
Henny:
Hoi Felice,
Volgens mij zit je met je gedachten al in de zomermaanden, je slaat zo'n lange tijd over!
Weet dat de tijd voorbij zal vliegen met al die nieuwe indrukken!
Andere mensen ontmoeten, een andere cultuur! Van harte hopen wij wel dat de 45 urige werkweek zal meevallen! Jij genoeg tijd zal hebben om ook je eigen "ding "te doen!
Al met al, Heel veel succes, en een mooie , leuke, gezellige stage!
groetjes en liefs Ton en Henny -
05 Januari 2012 - 22:17
Simone Mensink:
Girl!! Heeel veel succes met alles! Laat je lekker onderdompelen door alles wat Zuid-Amerika en vooral Chili te bieden heeft! Toitoitoi met je stageplek. En sterkte met het lange afstand gebeuren, you know what i mean;) you can do it!!! xxx Siem -
06 Januari 2012 - 11:53
Patrick:
Hoi Felice.... Geniet van deze ervaring! Hoorde dat je veilig bent aangekomen... gelukkig!
Patrick -
07 Januari 2012 - 16:48
Wilma Otten:
Felice, ik vind het weer geweldig voor je wat je vast en zeker allemaal gaat meemaken. Ook vind ik het knap dat je weer zo'n reis in je uppie doet! Respect hoor. Nou geniet er maar van en ik zal weer van je verhalen genieten!!!!
Hoi hoi wilma -
08 Januari 2012 - 12:15
Francette En Will:
Hoi Felice,
We hebben ons iedere keer weer afgevraagd waar je ongeveer mocht zijn. Hoe de reis was en of je wel een klein beetje kon slapen onderweg. Kortom, we leefden helemaal op onze manier met je mee.
Meisje, geniet van de kansen die je hebt, maar wees ook voorzichtig. We kijken uit naar je reisverslagen, zodat wij ook een klein beetje kunnen meebeleven van jouw avontuur. En langs deze weg natuurlijk ook voor Chris: Halt die Ohren steif (zoals de Duitsers zeggen!).
Heel veel groetjes van Francette en Will
08 Januari 2012 - 21:26
Mariëtte:
Hallo Felice,
Jouw eerste dagen Zuid-amerika zitten erop, morgen begint het serieuze werk. Succes ermee. Ik hoop dat je een goede reis hebt gehad en dat jouw eerste indrukken voldoen aan jouw verwachtingen en deze zelfs overtreffen. Dus werk ze morgen
Mariëtte en Chris(tian) -
09 Januari 2012 - 21:51
Maud Dupont:
he, je hebt het vertrek alweer achter de rug. Nu alleen maar uitdagingen te gaan.
Geniet ervan en maak er iets moois van.
Lieve groet Maud. -
21 Januari 2012 - 19:14
Stephanie:
Hee Fe!
Leuk om ook jouw waarbenjij gevonden te hebben! Ik zal hier zeker af en jouw avonturen lezen die je allemaal in Chili beleefd! Heel veel plezier en succes met stage!
Liefs vanuit Barbados